Eén gratis behandeling dyslexie coaching, omgeving Apeldoorn

|

De Kernvisie methode gaat er van uit dat met name kinderen met een rechts-georienteerde leerstijl heel goed in staat zijn om foute informatie (woorden, cijfers maar ook gedachten) uit het hoofd te verwijderen en er goede informatie voor terug te zetten. De Kernvisie methode leert niet alleen kinderen maar ook volwassenen diverse technieken aan om lesstof visueel op te slaan en blijvend te kunnen reproduceren. Hiermee worden ze zelf verantwoordelijk voor de oplossing. Het is belangrijk dat ouder en kind gemotiveerd zijn om hiermee aan de gang te gaan. Er wordt daarbij ook veel aandacht besteed aan de motivatie om dit samen te doen.

De Kernvisie methode kan ook heel goed ingezet worden in situaties waarbij sociaal-emotionele problemen een rol spelen. Het kind is in staat het probleem visueel te maken, beter te begrijpen en daardoor in staat het zelf te veranderen. Ook sociaal-emotionele problemen als gevolg van diagnoses zoals ADHD of ADD kunnen worden teruggebracht naar een acceptabele proportie.

Voor meer informatie, kijk op de website van Praktijk Repetitio.

Praktijk Repetitio wordt gerund door Karin Jahromi, ervaringsdeskundige als ‘moeder van’ én actief vrijwilliger bij Impuls & Woortblind, o.a. als contactpersoon dyslexie.

Ja, ik wil profiteren van deze ledenkorting en ik word daarom NU lid van Impuls en Woortblind!