Podcast ADHD Dingen – ADHD op je werk

|

Moet je vertellen tijdens je sollicitatie dat je ADHD hebt? Hoe ga je om met prikkels op de werkvloer? Welke baan past goed bij ADHD? Veel mensen met ADHD of ADD hebben deze vragen. In de podcast ADHD Dingen ‘ADHD op je werk’ geeft Hans van de Velde antwoord op deze vragen. En op nog veel andere vragen die Nirma Haggenburg stelt over ADHD en werk. Hans van de Velde coacht al jaren lang mensen met ADHD, dyslexie en andere vormen van neurodiversiteit, die vastlopen of dreigen vast te lopen op hun werk. Zelf ontdekte hij na een burnout dat hij dyslexie en ADHD heeft, dus hij weet waar hij het over heeft.

Structuur, emotieregulatie en communicatie

In de podcast komen de meest voorkomende problemen voorbij waar ADHD’ers tegenaan lopen op hun werk. Uit ervaring met zijn cliënten – en zijn eigen ervaring- zijn dat vooral issues rond structuur, emotieregulatie en communicatie. Hoewel Hans ook benadrukt dat elke persoon met ADHD anders is en zijn/haar eigen sterke en minder sterke kanten heeft. Ontdek je eigen gebruiksaanwijzing, is zijn credo.

Een podcast waar je veel van opsteekt en die je ook aan je collega’s of werkgever kunt doorsturen voor meer kennis over ADHD.

Via deze link kun je de podcast beluisteren en lees je meer over de inhoud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.