Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam

Bestuur en Vereniging

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Over ons
  4. chevron_right
  5. Vereniging
  6. chevron_right
  7. Bestuur en Vereniging

Het Bestuur

Dhr. R. (Rob) Rodrigues Pereira

Voorzitter

Rob Pereira (1946) is kinderarts, gespecialiseerd in ADHD en ADD en was tot 2012 werkzaam bij het Maasstadziekenhuis. Daarnaast was hij tot 2014 wetenschappelijk onderzoeker bij TNO Kwaliteit van Leven te Leiden en tot 2011 verslavingsarts bij de Bouman GGZ te Rotterdam (polikliniek verslaving en ADHD, kinderen en volwassenen).
Van 2000- 2015 was hij voorzitter van het Nederlandse ADHD netwerk, hij is vice voorzitter van de nieuwe ADHD Zorgstandaard, is redacteur van ADHD lifestyle magazine Suzan!i en hoofdredacteur van ADHD in Practice. Daarnaast werkt hij nog in een prive kinderartsen/ggz-praktijk, Medisch Centrum Kinderplein in Rotterdam en heeft een aantal projecten in het buitenland gedaan op het gebied van ADHD awareness.
Portefeuille: wetenschap en ADHD.

Dhr. E. (Evert) van Waegeningh

penningmeester

Evert van Waegeningh (1983) woont met zijn vrouw en dochter in Scheveningen. Hij heeft achtergrond in accountancy en toezicht met een postdoctorale graad in accountancy. Vanuit deze kennis was hij actief voor diverse stichtingen en verenigingen als kascontrole lid of als penningmeester. Evert wil graag een bijdrage leveren aan onze missie om mensen uit onze doelgroepen beter in hun kracht te zetten. Zijn persoonlijke affiniteit ligt met name bij dyslexie. Samen met Impuls & Woortblind wil hij werken aan meer begrip voor en kennis over wat dyslexie is en vooral welke positieve eigenschappen en kansen er samengaan met dyslexie.
Portefeuille: dyslexie

Mw. Anne-Marie Hartmann

secretaris

Anne-Marie Hartmann (1981) heeft een eigen praktijk aan huis genaamd ‘Buro Blooming’. Zij biedt coaching en training rond: dyslexie, AD(H)D, autisme, hooggevoeligheid, beelddenken/conceptueel denken, faalangst, studievaardigheden, leervraagstukken en de sociaal-emotionele aspecten. Daarnaast geeft ze trainingen en workshops op scholen en yogalessen aan volwassenen. Tot voor kort gaf zij ook Engels op de middebare school. Vanaf het begin ging haar belangstelling vooral uit naar leerlingen waarmee het niet helemaal lekker ging op school. Gaandeweg verdiepte zij zich steeds meer in dyslexie en volgde bij Sjan Verhoeven de opleiding tot dyslexiecoach. Portefeuille: onderwijs.

Mw Annemarie van Essen

algemeen bestuurslid

Annemarie van Essen (1974) woont met haar man en twee puberzonen in het Overijsselse Holten. Ze heeft ervaring met jongeren, media en het voortgezet onderwijs. Momenteel werkt zij als ervaringsdeskundige op het gebied van depressie en PTSS.
Ze heeft zelf ADHD en ook haar twee zoons hebben ADHD en ADD. Ze wil graag haar achtergrond en ervaring inzetten om mee te helpen bouwen aan de zichtbaarheid en continuïteit van onze vereniging.
Ze is veel online te vinden en heeft affiniteit met nieuwe en ‘oude’ media. Daarom houdt zij zich binnen het bestuur bezig met de portefeuille PR, media en communicatie.

Dhr. Aad Bouwmeester

algemeen bestuurslid

Aad Bouwmeester (1956) woont in Barsingerhorn, een dorp in de kop van Noord-Holland. Aad heeft een bedrijfseconomische achtergrond met een postdoctorale graad in accountancy. Toch is hij niet ‘de man van de cijfers’. Hij heeft diverse opleidingen gevolgd op het gebied van persoonlijke effectiviteit, communicatie en coaching. Dat deed hij om jongere collega’s te begeleiden en te coachen. Onwillekeurig (of omdat hij zelf ADHD heeft) bleek hij in zijn werk mensen met kenmerken van AD(H)D, Asperger en hoogbegaafdheid aan te trekken. Zij voelden zich door hem herkend en begrepen.
In zijn nieuwe rol als bestuurslid van Impuls & Woortblind gaat Aad de Werkgroep AD(H)D reactiveren en wil hij de contacten met de AD(H)D-Cafés intensiveren. Wat speelt er? Welke signalen moeten we als bestuur oppakken?
Portefeuille: AD(H)D Cafés, Werkgroep volwassenen met AD(H)D.

Het Bureau

De dagelijkse werkzaamheden worden gedaan door

Julie Houben

Hoofdredactie, webredactie, communicatie

(1970) is sinds 1 januari 2015 hoofdredacteur van Impuls & Woortblind Magazine, daarvoor vanaf 2009 hoofdredacteur van Impuls Magazine. Ze komt oorspronkelijk uit de ‘televisiewereld’, waar zij lang heeft gewerkt als redacteur bij informatieve programma’s. Ze wil met Impuls & Woortblind Magazine ondersteuning, informatie en inspiratie bieden. Daarnaast doet zij veel werk voor de website, pr en sociale media van Impuls & Woortblind.

Eefje Klinck

Eefje is werkzaam bij MOS in Nijkerk. Zij voert het secretariaat van Impuls & Woortblind. Zij is de beheerder van het ‘algemene mailadres’ en aanspreekpunt voor vragen rond lidmaatschap en praktische zaken rond vrijwilligerschap.

Menu
Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam