Kom jij ook naar de ADHD Familiedag in dierenpark Amersfoort?

|

Op 17 september organiseren Impuls & Woortblind, Oudervereniging Balans en Mama Vita een speciale ADHD Familiedag in dierenpark Amersfoort. De toegangskaarten voor deze dag zijn helaas uitverkocht. Maar als je zelf een toegangskaartje koopt voor dierenpark Amersfoort ben je tussen 10.30 en 12 uur of 13.00 en 14.30 uur van harte welkom in ‘Restaurant de Buitenplaats’ midden in het park. Daar kun je de workshops voor kinderen,  verzorg door de Elk kind een Uitblinker, bezoeken. Flitspresentaties van wetenschappers over feiten en fabels over ADHD volgen. En natuurlijk de informatiemarkt bezoeken waar ook deskundigen aanwezig zijn om al je vragen aan te stellen over ADHD maar ook passend onderwijs.  Hieronder meer info over het programma. Kijk hier voor meer informatie over deze dag.

Flitspresentaties ADHD ‘Feit of fabel’?

Hoe komt het dat kinderen met ADHD vaker slaapproblemen hebben? Wanneer werkt ADHD-medicatie en wanneer niet? Kan ADHD overgaan? Over ADHD(-gedrag) zijn veel ideeën en meningen. Best lastig dus om te bepalen welke informatie de juiste is. Gz-psychologen Elisa en Suzanne van Accare presenteren een aantal feiten en fabels over ADHD. Dit doen ze aan de hand van een aantal stellingen. Ze zullen je de betrouwbare informatie geven, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Naast deze korte presentaties is er alle ruimte om je vragen te stellen.

Uitblinkers Breincafé voor kinderen

Stichting ‘Elk kind een Uitblinker’ organiseert elke 1e zondagochtend van de maand het Breincafé in Utrecht. Deze keer doen zij dat speciaal vanwege de ADHD Familiedag in dierenpark Amersfoort. Kinderen gaan ontdekken welk talent het ADHD brein hen brengt. Er zijn opdrachten en spelletjes die kinderen helpen energie en zelfvertrouwen te krijgen. En bovenal plezier.  

Voor het inhoudelijke programma zijn 2 tijdvakken.
Tijdvak 1: 10.30 uur tot 12.00 uur
Tijdvak 2: 13.00 uur tot 14.30 uur

Tickets en meer info: UITVERKOCHT

Leden van Impuls & Woortblind, Balans en MamaVita betalen € 6,50 p.p.
Niet-leden betalen € 15,- p.p.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.