Boek én online workshop 'Vreemde talen leren met dyslexie'

Boek én online workshop 'Vreemde talen leren met dyslexie'

16 september 2024 door Julie Houben

Leerlingen met dyslexie krijgen er op de middelbare school een uitdaging bij: het leren van vreemde talen. Een bron van stress en faalgevoelens, ook voor ouders en docenten. Dyslexie-expert Anne-Marie Hartmann ontwikkelde een nieuwe aanpak waarmee ook dyslectische leerlingen vreemde talen kunnen leren.

Boek doorbreekt negatieve spiraal

Boek dyslexie Anne-Marie HartmannHet boek O, dat is leuk! Leerlingen met dyslexie leren moderne vreemde talen doorbreekt de negatieve spiraal. De positieve aanpak die Anne-Marie Hartmann in deze uitgave aanreikt, maakt een verschil voor leerlingen, hun ouders en docenten. Door aan te sluiten bij de leerbehoefte van dyslectische leerlingen kunnen zij op hun manier tot bloei komen, zonder dat je als docent meteen je lessen overhoop hoeft te gooien. Het boek staat boordevol verhalen uit de praktijk en inspirerende lesvoorbeelden om mee aan de slag te gaan.

Online workshop voor docenten en ouders

Op 15 oktober geeft zij een online workshop waarin zij haar methode uitlegt en je bijpraat over de nieuwe inzichten over dyslexie. Het boek krijg je gratis thuisgestuurd. De online workshop is bedoeld voor docenten, ouders en andere betrokkenen.
NB: leden van Impuls & Woortblind krijgen flinke korting! In plaats van €85 betaal je slechts €60!
Vraag de kortingscode op via: info@impulsenwoortblind.nl

Over Anne-Marie Hartmann

Anne-Marie Hartmann is coach en trainer voor mensen die zich anders voelen en anders leren. Opgeleid als eerstegraadsdocent Engels en met ruime ervaring in het voortgezet onderwijs. Als vrijwilliger bij Impuls & Woortblind schrijft ze regelmatig artikelen en verzorgt ze webinars.

Sluiten