Hoe zorg jij goed voor jezelf? Bekijk de video van Naasten in Kracht

|
Zo zorg je goed voor jezelf

Als je zorgt voor  iemand met een psychisch kwetsbaarheid, ben je vaak bezig met die ander. Je vergeet tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen. Zo kun je oververmoeid raken of zelfs ziek worden. Neem daarom regelmatig tijd voor je zelf. Maar hoe doe je dat? Wat vond je ook alweer leuk? Wat doet jou goed?
Bekijk hier de nieuwste animatie van Naasten in Kracht.

Aan de slag met je grenzen ontdekken en bewaken

Als je toch op de Naasten in Kracht bent, kijk dan ook naar de nieuwe online modules ‘Aan de slag‘. Daarin krijg je concrete tips, oefeningen en een animatie over hoe je je grenzen (weer) kunt ontdekken en bewaken. Niet altijd even makkelijk als je naaste veel aandacht vraagt en nodig heeft.

Over Naasten in Kracht

Naasten in Kracht is er voor partners, kinderen, ouders, broers, zussen en goede vrienden van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Ervaringsverhalen vormen het hart van www.naasteninkracht.nl en geven naasten informatie, tips, inspiratie, troost en steun. Vooral van elkaar.

Naasten in Kracht is een initiatief van de ADF Stichting, Caleidoscoop, Depressie Vereniging, Impuls en Woortblind, MIND Familie- en Naastenraden, MIND Ypsilon, Labyrint-In Perspectief, Landelijke Stichting Familievertrouwenspersonen, NVA, Plusminus, Stichting Borderline, Stichting Naast, Stichting Zelfbeschadiging en Stichting Het Zwarte Gat.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.