Mijn leven met ADD – drie videoportretten

|
1 reactie

Mark (23) is student journalistiek. Hij ontdekt dat hij ADD heeft en gaat googelen. Hij vindt veel informatie. Maar toch ontbreekt er iets: het perspectief van de gediagnosticeerde met ADD zelf. Gelukkig is hij ook videograaf (filmmaker). Aan de slag dus! Hij maakte drie videoportretten van mensen met ADD waarin ze vertellen over hun leven vóór en na de diagnose ADD. Waar loop je tegen aan? Wat houdt het voor jou in? Wat zijn de nadelen van ADD? Wat zijn de voordelen van ADD? Allemaal vragen waar de ervaringsdeskundigen antwoord op gaven.

Informatief, openhartig en inspirerend. Want als je weet dat je ADD hebt, snap je jezelf beter en kun je aan de slag met dingen die bij je passen. Hieronder de links naar de video’s:

Aflevering 1 met Jasper Buitenhuis
Aflevering 2 met Tijmen de Vries
Aflevering 3 met Suus Hasselbach

Over Mark

Mijn naam is Mark Oogjes en ik ben 23 jaar. Ik ben sinds een klein jaar werkzaam als videograaf en tegelijk studeer ik nog journalistiek. Dit wil ik graag combineren in de toekomst: mijn droombaan is documentairemaker worden! Een tijd geleden ben ik gediagnosticeerd met ADD. Ik merkte op meerdere vlakken dat ik concentratieproblemen had. Hier googelde ik veel over op en daar werd ik ook veel wijzer van. Een ding ontbrak voor mijn gevoel: het perspectief van een gediagnosticeerde. Daarom besloot ik zelf een docu-serie te maken over mensen met de diagnose ADD.

1 reactie. Reactie plaatsen

  • goed om de video’s te zien.
    Ik ben zelf 70 en de term ADD bij mij is pas 2 weken bij mij gevallen. Nog niet eens bevestigd door psycholoog of psychiater. Maar alles wijst erop dat dit ook bij mij het geval is.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.