Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam

10% korting op coaching bij ‘ADHD bij Vrouwen’

|

ADHD bij vrouwen is anders dan bij mannen. De oorzaak is hetzelfde, maar alleen al door wat er van vrouwen wordt verwacht is het anders. Denk maar aan het huishouden runnen, werk en sociaal leven combineren, kinderen op tijd op school krijgen of onthouden wanneer iedereen jarig is en ook nog op tijd een cadeautje kopen.

En naast de sociale verwachtingen hebben vrouwen te maken met hormoonschommelingen. Deze schommelingen kunnen ADHD-klachten verergeren, misschien heb je dat wel eens ervaren voor of tijdens de menstruatie of de overgang.

Ik geloof dat iedere vrouw met ADHD een energieke vrouw is. Alleen als je jouw energie stopt in allerlei randzaken, die helemaal niet zo belangrijk zijn (ook al lijkt dat misschien wel zo!), dan heb je geen puf meer om nog voor jezelf te kiezen.

Ik luister zonder oordeel naar je en denk met je mee. Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe het is om AD(H)D te hebben.

Tijdens het coachingstraject werken we aan een doel dat jij wilt behalen, of een beslissing die jij wilt nemen. Het is een coachingstraject met veel persoonlijke aandacht, waarbij je in korte tijd grote stappen maakt!

Meer informatie  over een coachingstraject ADHD bij vrouwen.

Ja, ik word lid van Impuls & Woortblind en profiteer daarmee van deze ledenkorting!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam