Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam

AD(H)D-café Barendrecht

  1. Home
  2. chevron_right
  3. ADHD
  4. chevron_right
  5. ADHD-café
  6. chevron_right
  7. AD(H)D-café Barendrecht

Welkom bij AD(H)D-café Barendrecht

Het AD(H)D cafe in Barendrecht is Iedere derde (3de) dinsdag van de maand, de entree is gratis en u kunt gewoon binnen komen zonder afspraak!  Wees welkom in café de Pimpelaer

De doelstelling van een ADHD café is het in contact komen met mensen met- of affiniteit hebben met ADHD of aanverwante aandoening. Het gaat om een gezellig samen zijn met mensen die je begrijpen of begrip hebben voor ADHD. Vanzelfsprekend staat het café ook open voor bezoek van partners, familie en vrienden.

Het café is een plek waar volwassenen met deze diagnose (h)erkenning vinden bij elkaar, waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden. Ook is het een plek waar informatie gedeeld wordt in de thema avonden die zullen volgen naar wens van de bezoekers. Laagdrempelig staat voorop.

De bezoekers van ons ADHD café ervaren het als zeer plezierig en ontspannen met lotgenoten onder elkaar te zijn. Pauline van Roon en Paul Paulus zijn ervaringsdeskundige en hebben veel kennis van AD(H)D én van mogelijke vormen van ondersteuning in de regio en runnen samen het ADHD café te Barendrecht.

(meer…)

Boeken & DVD over ADHD

(credits, Cafe Assen ) deze lijst vind je een aantal boeken over ADHD die informatief zijn en inzicht geven in ADHD. Het zou te ver gaan om een volledige lijst…
Lees verder
Menu
Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam