AD(H)D-café Hengelo

Contact ADHD Café Hengelo

Welkom in ADHD-Café Hengelo

Elke tweede woensdag van de maand ben je welkom bij ADHD-Café Hengelo. We zijn kleinschalig, laagdrempelig en vooral gezellig. Een beetje lotgenotencontact, lekker een boom opzetten over je favoriete onderwerp met mensen die je wél van de hak op de tak kunnen volgen of alleen maar even een biertje drinken. Het kan allemaal. We zijn open voor mede AD(H)D’ers, maar ook voor mensen die er wat meer over willen weten, of die op een andere manier in contact staan met AD(H)D’ers.

Locatie
Onze vaste locatie is Café De Blauwe Engel.

Doelstelling
Lotgenoten contact. Ervaringen uitwisselen, erkenning en herkenning, informatie verstrekking, laagdrempelig & informeel. Hier kun je kennismaken met andere volwassenen met ad(h)d en aanverwante stoornissen.

Wat kan je verwachten
De AD(H)D cafés zijn geen vorm van coaching, behandeling of therapie. Wel is er informatie te vinden over AD(H)D. Je kunt er met lotgenoten ervaringen delen. En natuurlijk is het gewoon gezellig!

Organisatie
De AD(H)D cafés worden eens per maand op een vaste avond georganiseerd. De vrijwilligers zijn zelf ook gediagnosticeerd en spreken uit ervaring.

Contactpersonen
Tom Comman en Bianca van den Elst