Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam

AD(H)D-café Hengelo

  1. Home
  2. chevron_right
  3. ADHD
  4. chevron_right
  5. ADHD-café
  6. chevron_right
  7. AD(H)D-café Hengelo

Welkom in ADHD-Café Hengelo

Elke tweede woensdag van de maand organiseren wij vanaf 20.00 uur een ADHD-Café in een bestaand café in Hengelo. We zijn kleinschalig, laagdrempelig en vooral gezellig. Een beetje lotgenotencontact, lekker een boom opzetten over je favoriete onderwerp met mensen die je wél van de hak op de tak kunnen volgen of alleen maar even een biertje drinken. Het kan allemaal. We zijn open voor mede AD(H)D’ers, maar ook voor mensen die er wat meer over willen weten, of die op een andere manier in contact staan met AD(H)D’ers.

Locatie
Die wisselt nog al eens, op zijn ADHD’s! Check onze Facebookpagina vlak voor de avond dat je wil komen, of stel daar de vraag als er geen locatie genoemd is. We reageren als het goed is op tijd!

Doelstelling
Lotgenoten contact. Ervaringen uitwisselen, erkenning en herkenning, informatie verstrekking, laagdrempelig & informeel. Hier kun je kennismaken met andere volwassenen met ad(h)d en aanverwante stoornissen.

Wat kan je verwachten
De AD(H)D cafés zijn geen vorm van coaching, behandeling of therapie. Wel is er informatie te vinden over AD(H)D. Je kunt er met lotgenoten ervaringen delen. En natuurlijk is het gewoon gezellig!

Organisatie
De AD(H)D cafés worden eens per maand op een vaste avond georganiseerd. De vrijwilligers zijn zelf ook gediagnosticeerd en spreken uit ervaring. Je kunt het AD(H)D café op de tweede woensdag van de maand altijd zonder afspraak binnen lopen.

Contactpersonen
Tom Comman en Bianca van den Elst

Menu
Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam