AD(H)D & Dyslexie Café Heusden

Geef hieronder aan wanneer je langs wilt komen en met hoeveel personen. Zo hebben wij een indruk van de opkomst!

Contact ADHD & dyslexie café Heusden

AD(H)D & Dyslexie Café Heusden

Elke eerste woensdag van de maand ben je welkom bij het AD(H)D & Dyslexie Café Heusden. Dé ontmoetingsplek voor mensen met AD(H)D, dyslexie en dyscalculie en hun naasten.

Locatie en tijd
Onze avonden vinden plaats in de Bibliotheek Vlijmen (gemeente Heusden). Iedereen is welkom vanaf 19.oo uur.

Thema’s
We werken bijna elke keer met een thema. Kijk hieronder bij onze nieuwsberichten voor het thema van de volgende bijeenkomst.

Onderling contact
In het AD(H)D-café & Dyslexie Café Heusden kun je 1 keer in de maand in contact komen met gelijkgestemden met AD(H)D, dyslexie en dyscalculie om ervaringen uit te wisselen, herkenning, erkenning en elkaar te adviseren,

Doelstelling
Ons doel is om mensen met of zonder deze diagnoses met elkaar te verbinden om zinvolle contacten op te doen en met elkaar samen te werken, om op deze manier meer wederzijds begrip en acceptatie te bewerkstelligen. Het blijkt voor velen fijn om situaties bij anderen te herkennen en handvatten, advies aangereikt te krijgen, om zo gaandeweg om te leren gaan met jouw vorm van neurodiversiteit.

Naasten ook welkom!
Graag nodigen wij ook familie, partners, vrienden, collega’s en bekenden uit, die eens willen meeluisteren of zelf hun verhaal kwijt willen.

Impuls & Woortblind
Via Impuls en Woortblind wordt het café ondersteund. Impuls en Woortblind is een vereniging voor en door mensen met bovengenoemde kenmerken.

Meer over de organisatoren:
Karin de Jager (contactpersoon voor Dyslexie bij volwassenen bij Impuls& Woortblind)
Emmy Hendriks (ervaringsdeskundige ADD, contactpersoon en cliëntondersteuner I & W)