Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam

Contactpersonen ADHD en cliëntondersteuners

Contactpersonen ADHD en cliëntondersteuners

De (telefonische) contactpersonen van Impuls & Woortblind zijn vrijwilligers, die kennis hebben van een of meer specifieke onderwerpen. Je kunt bij hen terecht met je vragen. De afspraak is dat zij binnen twee werkdagen een reactie geven ofwel telefonisch ofwel per e-mail.

De cliëntondersteuners van Impuls & Woortblind hebben een training gevolgd om mensen te ondersteunen met hun zoektocht naar de juiste hulp voor problemen waar zij tegenaan lopen vanwege hun AD(H)D, dyslexie of dyscalculie. Kijk voor meer informatie ook op de pagina van onze Cliëntondersteuning.

[vc_wp_text title=”Contactpersonen ADHD”][/vc_wp_text]

Denise Smeijers – Contactpersoon Impuls & Woortblind

Contactpersoon ADHD en (wettelijke) ondersteuning

Na meerdere burn-outs en depressies, en totaal vastgelopen te zijn in zowel privé als werk, kreeg ik uiteindelijk op 27-jarige leeftijd ‘mijn stickertje’. In mijn eigen zoektocht moest ik veel obstakels overwinnen om passende hulp te kunnen krijgen. Graag zet ik mijn ervaring en opgedane kennis in om jou ook op weg te helpen. Je kunt bij mij terecht met algemene vragen over ADHD, over mogelijkheden binnen de hulpverlening, over de Wet Maatschappelijke Ondersteuning, Wet verbetering poortwachter, arbeidsongeschiktheid en regelingen zoals de WW en WIA).

Trefwoorden: ADHD, werk en participatie, re-integratie, WVP, WMO, PGB, coaching, voorzieningen, verzekeringen

Plaats:
Telefoon:06 13 02 92 95
E-mail:[email protected]

Naomi Huygen – Contactpersoon Impuls & Woortblind

Contactpersoon AD(H)D – o.a. onderwijs, studie, relaties

Ik werk als docent in het mbo en heb ervaring als o.a. docent en begeleider in het V.O. en het voortgezet speciaal onderwijs. Daarnaast werk ik als AD(H)D coach en ben ik ADHD ervaringsdeskundige. Ook begeleid ik elke donderdagavond Online Vragenuurtje ADHD/ADD.

ADHD, ADD, medicatie, jong volwassenen, onderwijs, studiebegeleiding, werk, re-integratie, relaties, coaching

Plaats:Amsterdam
Telefoon:06 24276178
E-mail:[email protected]

Arda Nieboer – Contactpersoon Impuls & Woortblind

Contactpersoon AD(H)D – o.a. werk & opvoeding

ik ben ADHD-coach voor volwassenen en ervaringsdeskundige. Hoe deal je met ADHD? Hoe kun je beter functioneren in je werk, studie of in relaties met anderen. Hoe kun je minder uitstellen en meer uit je handen laten komen? Hoe krijg je meer rust in je hoofd? Hoe kan je positiever denken? Hoe krijg je meer overzicht? Hoe kom je beter in je vel? Hoe kan je jezelf of de ander met ADHD/ADD beter accepteren?

ADHD, ADD, werk, opvoeding, jong volwassenen, coaching

Plaats:Arnhem
Telefoon:06 51114942
E-mail:[email protected]

Eelco van Heijzen – Contactpersoon Impuls & Woortblind

Contactpersoon AD(H)D – o.a. leefstijl

Ik ben ervaringsdeskundige verpleegkundig specialist GGZ met ruim 25 jaar ervaring binnen de GGZ. Specialisme (in wording): ouderen met extra focus op ADHD en verslaving.

NB: zet even t.a.v. Eelco van Heijzen erbij als je een mail stuurt!

Trefwoorden: ADHD, ADD, medicatie, leefstijl, beweging, coaching, ouderen, verslaving

Plaats:omg. Rotterdam
Telefoon:
E-mail:[email protected]

Roelf Renkema – Contactpersoon Impuls & Woortblind

Contactpersoon AD(H)D – leven met ADHD

Ik ben opgeleid tot ervaringsdeskundige en lid van de vereniging ervaringsdeskundigen VVED. Daarnaast ben ik als lid van de Expertisegroep van Impuls & Woortblind voortdurend bezig mijn kennis op het gebied van ADHD uit te breiden en in te zetten. Ik geef gastlessen over ADHD aan MBO/HBO en aan beroepskrachten. Ik begeleid mensen met problemen door en/of met hun ADHD. Ook organiseer ik maandelijks het ADHD Café Den Haag en heb ik iedere maandag op dezelfde locatie een aanspreekpunt waar mensen terecht kunnen voor hun vragen over ADHD.

Trefwoorden: ADHD, ADD, werk, onderwijs, coaching, cliëntondersteuning, voorlichting

Plaats:Den Haag
Telefoon:06 42330373
E-mail:[email protected]

Julie Houben – Contactpersoon Impuls & Woortblind

Contactpersoon AD(H)D – rijbewijs en verzekeringen

Als communicatie-medewerker van Impuls & Woortblind heb ik over twee onderwerpen veel inhoudelijke kennis: AD(H)D en rijbewijs en AD(H)D en verzekeringen. Bij rijbewijs gaat het over o.a. vragen rond medische keuringen en dexamfetamine. Bij verzekeringen gaat het o.a. over de problemen die je met AD(H)D kunt hebben bij de aanvraag van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) of overlijdensrisicoverzekering.

Kijk voor vragen over AD(H)D en rijbewijs ook hier.

ADHD/ADD en rijbewijs, ADHD/ADD en verzekeringen

Plaats:Nijkerk
Telefoon:033 247 34 84
E-mail:[email protected]

Felice Visser – Contactpersoon Impuls & Woortblind

Contactpersoon AD(H)D – o.a. opvoeden, (passend) onderwijs

Ik ben ervaringsdeskundige met ADHD. Ik begeleid kinderen als schoolmaatschappelijk werker, die vastlopen vanwege o.a. hun bijzondere (neurodivergente) brein. Zo overwinnen ze hun onzekerheden en komen ze weer in hun kracht te staan.

NB: wil je graag bellen? Op werkdagen ben ik telefonisch alleen ’s avonds bereikbaar.

ADHD, ADD, dyslexie, dyscalculie, medicatie, werk, (passend) onderwijs, opvoeding, jong volwassenen.

Plaats:omg. Deventer
Telefoon:06 47903326
E-mail:[email protected]

Zafanja Hartog – Contactpersoon Impuls & Woortblind

Contactpersoon AD(H)D & seksualiteit

Als consulent seksuele gezondheid en ervaringsdeskundige ADHD vind ik dat we meer moeten praten over seksualiteit en intimiteit. De juiste informatie, een goed advies of een doorverwijzing naar een deskundige kunnen een positieve draai geven aan je seksleven en je relatie.

Trefwoorden: seksualiteit, intimiteit, relaties, ADHD, ADD

Plaats:Utrecht
Telefoon:06 48271398
E-mail:[email protected]
[vc_wp_text title=”Clientondersteuners”][/vc_wp_text]

Emmy Hendriks – cliëntondersteuner Impuls & Woortblind

Emmy Hendriks – Cliëntondersteuner AD(H)D

Ik was inmiddels 62 jaar toen ik de diagnose ADD kreeg van een psychiater. Ik ben hier erg blij mee, er valt een puzzel in elkaar en kun je verder hieraan gaan werken. Door trainingen te volgen, boeken lezen over dit thema, ADHD café bezoeken, naar lezingen gaan, enz.

Najaar 2017 volgde ik de training tot cliëntondersteuner bij CCZW. Ik ondersteun je graag met vragen over waar je terecht kunt voor jouw problemen die te maken hebben met ADHD/ADD.

ADHD, ADD, cliëntondersteuning

Plaats:omgeving Den Bosch
Telefoon:06 30634381
E-mail:[email protected]

Heidi Sour – cliëntondersteuner Impuls & Woortblind

Heidi Sour – Cliëntondersteuner AD(H)D

Mijn jongste twee kinderen en ikzelf hebben ADD/ADHD en ze hebben alle vier PDD-nos. Inmiddels zijn mijn kinderen volwassen en heb ik meer tijd voor andere dingen. Nu ben ik onder meer vrijwilliger bij het ADHD Café Maastricht en via het Café ben ik bereikbaar voor cliëntondersteuning. Mijn expertise ligt bij de hulpverlening in de regio Maastricht en Heuvelland, bij de WMO en het PGB en onderwijs.

Wil je mij spreken? Kijk op de pagina van ADHD-café Maastricht voor de data en locatie.

ADHD, ADD, onderwijs, opvoeding, jong volwassenen, cliëntondersteuning, WMO, pgb, ADHD Café, lotgenotencontact

Plaats:Maastricht
Telefoon:
E-mail:[email protected]

Mirande van Reenen – cliëntondersteuner AD(H)D

Mirande van Reenen – cliëntondersteuner AD(H)D

Mijn kennisgebied ligt in verwerkingsprocessen. Je hebt net gehoord dat je AD(H)D hebt: waar loop je nu  tegen aan? Loopt het niet goed met je baan-  ben je werkloos- waar moet je heen- wat moet je doen en hoe moet je dat doen? Gemeente, UWV, WMO aanvragen van uitkeringen, dingen die je tegenkomt als je b.v. een aanvraag moet doen. De wirwar en hoeveelheid vragen die je in moet vullen. Zelf heb ik ook ADHD en heb de nodige ervaring opgedaan door de jaren heen. Ook  kan ik je een luisterend oor bieden en je ondersteunen in het formuleren van je hulpvragen en de stappen die je kunt zetten om hulp voor jezelf of partner in te zetten. Bel me gerust als je vragen hebt of je gewoon je verhaal wil delen.

Trefwoorden: ADHD, ADD, medicatie, werk, onderwijs, opvoeding, jong volwassenen, coaching, cliëntondersteuning, re-integratie

Plaats:omg. Eindhoven
Telefoon:06 – 22703045
E-mail:[email protected]

Tim Huinink – cliëntondersteuner Impuls & Woortblind

Tim Huinink – cliëntondersteuner

Ik ben 40+, kom uit Enschede ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van ADHD en onderwijs en problemen met toegankelijkheid door (mijn) ADHD. Daarnaast heb ik kennis over werken met Wajong, (de gevolgen van) overheidsbeleid voor mensen met o.a. ADHD, allerlei regelingen rondom werk en wonen, en van ADHD medicatie. Sinds eind 2016 ben ik online onafhankelijk cliëntenondersteuner voor Impuls & Woortblind.

Ik ben daarnaast ook lid van de Werkgroep Onderwijs van Impuls & Woortblind.

Trefwoorden: onderwijs en toegankelijkheid

Plaats:Enschede
Telefoon:033 – 247 43 84 (alg. nr I&W)
E-mail:[email protected]
Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam