Cursus Onbeperkt Ondernemen met ADHD

|

Als je ADHD of ADD hebt, kom je soms niet tot je recht in loondienst. Dus start je je eigen bedrijf. Jouw bijzondere brein biedt jou zeker kansen als ondernemer. Maar het zorgt ook voor specifieke uitdagingen. Speciaal voor ondernemende mensen met ADHD start op 25 mei a.s. de cursus Onbeperkt Ondernemen met ADHD. Iets voor jou? Meld je dan aan via de website van Onbeperkt Ondernemen met ADHD.

Leer hoe je succesvol onderneemt met ADHD of ADD

Check hieronder of dit iets voor jou is:

  • DOEL: De cursus biedt kennis en advies over het omgaan met ADHD bij het starten en runnen van je eigen bedrijf, en brengt deelnemers in contact met andere ondernemers met ADHD. De cursus richt zich op de bewustwording, acceptatie en (waar mogelijk) het benutten van de rol die ADHD speelt binnen de verschillende facetten van het ondernemerschap, om zo de kans op succes te vergroten.
  • VOOR WIE: startende ondernemers met ADHD die actief bezig zijn met het opzetten van hun bedrijf of die dit op korte termijn willen doen en al een bedrijfsidee hebben. Ook ondernemers met ADHD die al even bezig zijn maar zijn vastgelopen, zijn van harte welkom.
  • DOOR WIE: Erasmus Centre for Entrepreneurship i.s.m. Rotterdam School of Management en experts/coaches op het gebied van ADHD.
  • FORMAT: Interactief programma van 5 workshops voor en door ondernemers met ADHD, in een veilige leeromgeving die neurodiversiteit waardeert en erkent.
  • WANNEER: Vanaf 25 mei 2023
Kosten

De cursus is gratis wanneer deze volledig volgt en afrondt. Voor aanvang van het programma krijg je de vraag om 500 euro cursusbijdrage over te maken. Bij afronding van het programma wordt deze bijdrage weer teruggestort. Wanneer je de cursus niet afmaakt zonder goede reden, wordt dit bedrag niet teruggestort. Dit doen we om zeker te weten dat kandidaten echt gemotiveerd zijn voor het programma.

Meer info vind je in deze brochure én op de website Onbeperkt Ondernemen met ADHD. Aanmelden gaat ook via deze website.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.