Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam

ADHD Awareness Month 2020 – FAQ’s over ADHD door experts beantwoord

Hoe ontstaat ADHD? Hoe zit het met ADHD en slaapproblemen? Wat is de relatie tussen ADHD en emotieregulatieproblemen? Is ADHD erfelijk? Wat is ADHD coaching?

Allemaal vragen die veel mensen hebben over ADHD. Tijdens de ADHD Awareness Month 2020 komen 30 van deze vragen op de website adhdawarenessmonth.org te staan. Ze krijgen stuk voor stuk een antwoord door een internationale expert. Eindelijk antwoorden waarvan je zeker weet dat ze kloppen en op gedegen onderzoek zijn gebaseerd.

Wat is de oorzaak van ADHD? En hoe zit het met slaap?

De eerste FAQ’s over ADHD met hun antwoorden kun je nu al bekijken. Steeds met een uitgebreide literatuurlijst. en een biootje van de expert. Soms met handige infographics erbij. De antwoorden zijn ook als PDF te downloaden. Kijk maar naar dit voorbeeld van de vraag ‘Wat is de oorzaak ADHD?’ met antwoord van Barbara Franke, ADHD en erfelijkheidsonderzoeker aan het UMC Radboud. Of de vraag ‘Wat is de relatie tussen ADHD en slaapproblemen?’, met antwoord van Sandra Kooij.

Nederlandse vertaling als service vanuit Impuls & Woortblind

Onze voorzitter, Rob Pereira, werkt aan een Nederlandse vertaling van de 30 FAQ’s. Zodra die af is plaatsen we die bij dit bericht.

Menu
Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam