Broadcasting ADHD Europe – video’s met dé ADHD experts

|

Wil je échte informatie over wat ADHD is en alles wat daarmee samenhangt? Ben je meer een kijker dan een lezer? Dan is Broadcasting ADHD Europe hét YouTube kanaal voor jou. Er staan zeer informatieve video’s op over veel thema’s die spelen bij mensen met ADHD/ADD. Allemaal opnames van webinars met internationale ADHD-experts, zoals ‘onze’  Sandra Kooij. De video’s zijn wel in het Engels maar je kunt zelf bij het icoontje ‘instellingen’ de Nederlandse ondertiteling aanzetten.

ADHD en slaap, werk, autisme en meer

Een greep uit de beschikbare video’s: ADHD en slaap, ADHD bij vrouwen (beide met Sandra Kooij), autisme, seks en relaties, verslaving en ADHD en werk. Daarnaast zijn er video’s over recente onderzoeken met verschillende Europese wetenschappers, over o.a. ADHD en voeding, breinstimulatie en comorbiditeiten zoals depressie.

ADHD Europe en Impuls & Woortblind

ADHD Europe is een samenwerking van een flink aantal  Europese ADHD-gerateerde patiënten- en belangenverenigingen, waaronder Impuls & Woortblind.

Hans van de Velde, voorzitter van onze Expertisegroep, is vice-President van ADHD Europe. Hij is ook organisator en interviewer van de meeste webinars op Broadcasting ADHD Europe.

Ga naar het YouTube kanaal Broadcasting ADHD Europe.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.