Professional organizing: praktische hulp als alles te veel wordt

|

Je verzuipt in de organisatie van het huishouden. Of je brandt af op je werk. Haalt deadlines niet, maakt veel fouten. Ja, je hebt ADHD, je snapt waar het vandaan komt. Maar hoe los je het op? Praktische coaching thuis of op het werk kan het verschil maken. Samen aan de slag om het daarna zelf te doen.

Professional organizing

Die praktische coaching ‘op locatie’ heet Professional Organizing. En dat gaat verder dan opruimen en orde scheppen, aldus Corrie Breeman en Marlies Oudijk. Twee professional organizers met veel ervaring in de begeleiding van mensen met ADHD/ADD en soms ook dyslexie. In dit artikel in Impuls & Woortblind Magazine vertellen zij wat hun werk inhoudt.

Op de website van de NBPO vind je informatie over professional organizers die gespecialiseerd zijn in ondersteuning van o.a. mensen met ADHD/ADD. Dat noemt de NBPO de ‘zorgmarkt’. Maar ook in de ‘zakelijke markt’ werken professional organizers die veel kennis hebben van AD(H)D. De link naar de NBPO in het artikel  werkt helaas niet.

Soms vergoeding mogelijk

In sommige gevallen betaalt de werkgever (deels) de kosten van professional organizing of is er vanuit de WMO vergoeding van de kosten voor ondersteuning thuis. Dit lees je ook in het artikel.

Ledenvoordeel

Corrie Breeman en Marlies Oudijk geven allebei Ledenvoordeel voor mensen die niet in aanmerking komen voor deze vergoeding. Je vindt hen op onze Ledenvoordeelpagina.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.