Luisterboek ‘Haal meer uit je dyslexie’

|

Haal meer uit je dyslexie! (H)erkenning en 20 tips. Eindelijk een boek over dyslexie waar je echt wat aan hebt! Waarom? Omdat het geschreven is door drie mensen met dyslexie. Omdat de 20 tips allemaal van dyslecten afkomstig zijn. En omdat we dyslexie niet als stoornis zien maar als een manier van denken. Meer in beeld en associaties.

Ook verkrijgbaar als luisterboek

Ben je geen lezer? Kan zomaar, als dyslect! Geen nood. Je kunt het boekje ook beluisteren als luisterboek ofwel audioboek. Dat kan als je lid wordt van Bibliotheekservice Passend Lezen. Bij Passend Lezen vind je een groot aantal boeken, kranten en tijdschriften en hoorspelen in gesproken vorm. De collectie bestaat uit meer dan 80.000 gesproken boeken. Van streekroman tot detective, van Maarten ’t Hart tot Dan Brown. En dankzij de professionele voorleesstemmen ligt elk boek goed in het gehoor. De collectie wordt maandelijks uitgebreid met nieuwe titels, waarvan Haal meer uit je Dyslexie er dus één is.

Fragment beluisteren

Dit is de link naar het het boekje in de collectie Audiolezen. Je kunt alvast een stukje ‘proefsluisteren’. Voor € 30,- per jaar ben je lid van Passend Lezen. Ben je al lid van Passend Lezen? Dan krijg je € 7,50 korting als je lid wordt van Impuls & Woortblind. PLUS dit boekje er gratis bij!.

Meer over het boekje lees je in dit bericht.
Boekje bestellen? Dat kan via deze link in onze webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.