Website Dyslexiehulpmiddelen.com biedt hulp bij optimale inzet dyslexiehulpmiddelen

|

Heb je dyslexie? Dan kunnen hulpmiddelen het verschil maken tussen hard werken onder je niveau en doen waar je goed in bent. Helaas verloopt het inzetten van dyslexiehulpmiddelen niet altijd goed. Daar wilden de initiatiefnemers van Project COM iets aan doen. Ze onderzochten waar het mis gaat en maakten op basis daarvan werkwijzen om dyslexiehulpmiddelen meer en succesvol in te zetten. Deze werkwijzen staan op de website www.dyslexiehulpmiddelen.com.

Maar de website biedt meer. Het is een platform dat aandacht vraagt en informatie biedt voor hulpmiddelen bij dyslexie. Zo biedt het ook een UNIEK overzicht van alle beschikbare dyslexiehulpmiddelen.

Hoe zet je dyslexiehulpmiddelen succesvol in?

De website Dyslexiehulpmiddelen.com is daarnaast de thuisbasis van een methodiek (werkwijze) en handvatten om alle betrokken partijen te helpen bij de volgende drie fasen:

  • de levering en instructie van hulpmiddelen;
  • gebruik van hulpmiddelen;
  • evaluatie en nazorg van hulpmiddelen.

De informatie over de verschillende soorten dyslexiehulpmiddelen én hoe je die goed kunt inzetten is er voor alle doelgroepen die ‘iets’ hebben met dyslexie: kinderen en volwassenen met dyslexie, dyslexiedeskundigen, docenten en de schoolleiding.

 

 

.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.